Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Πρόσκληση για τη διεθνή βράβευση ιστότοπου από το ΤΕΙ Ηπείρου.

Το έργο IRMA είναι ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας με σκοπό τη μελέτη και καταγραφή πρακτικών αποτελεσματικότερης άρδευσης γεωργικών καλλιεργειών, αλλά και αστικών τοπίων, με σκοπό τη μέγιστη εξοικονόμηση αρδευτικού νερού. 
Τα αποτελέσματα του έργου περιλαμβάνουν καταγραφή αρδευτικών πρακτικών, εγχειρίδια εφαρμογής (σχετικά με αξιοποίηση φυτικού υλικού με χαμηλές ανάγκες σε νερό, τρόπους αποτελεσματικής άρδευσης και επιθεώρηση συστημάτων άρδευσης), ανάπτυξη διαδικτυακών εργαλείων GIS που θα αξιοποιούν μετεωρολογικά και λοιπά δεδομένα για παροχή συμβουλών άρδευσης, ερευνητικά αποτελέσματα καθώς και δημιουργία πλατφόρμας δικτύωσης και κατάρτισης. 
Τα ανωτέρω θα οδηγήσουν σε άμεση εξοικονόμηση ύδατος, ενέργειας και συνεπώς εξοικονόμηση χρημάτων (κατ' ελάχιστο 1 εκατ. euro/έτος), ενώ εξαιτίας του χαρακτήρα τους έχουν τη δυνατότητα να εφαρμοστούν άμεσα σε ευρύτερες περιοχές των δύο χωρών. 
Ο διαδικτυακός τόπος του IRMA ( www.irrigation-management.eu) έχει προταθεί φέτος ως υποψήφιος για τα "Πανευρωπαϊκά Βραβεία Διαδικτύου" eu WEB AWARDS 2015
Από το ΤΕΙ Ηπείρου, το οποίο αποτελεί βασικό εταίρο του έργου, πήραμε την ακόλουθη επιστολή, την οποία και αναδημοσιεύουμε: 

Ο διαδικτυακός τόπος του έργου IRMA (στο οποίο το ΤΕΙ Ηπείρου είναι επικεφαλής εταίρος) είναι υποψήφιος για τα eu WEB AWARDS 2015. 
Δείτε το διαδικτυακό τόπο στο: www.irrigation-management.eu και αν πιστεύετε ότι αξίζει, μπορείτε να υποστηρίξετε την υποψηφιότητα κάνοντας τα ακόλουθα: 
1.μετακινήστε στο http://webawards.eurid.eu/# 
2. στο κάτω μέρος της σελίδας, στην ενότητα "SUBMIT YOUR NOMINATION NOW" 
3. προτείνετε το www.irrigation-management.eu 
4. στην κατηγορία THE LAURELS 

Ευχαριστώ, 
Tsirogiannis Ioannis L. Agricultural Engineer, MSc., PhD 
Assistant Professor TEI of Epirus, 
Dept. of Agricultural Technology, 
Unit of Floriculture and Landscape Architecture 
47100 Kοstakii Arta GREECE 
T +30 2681050249, M +30 6937205322, F +30 2681050240 
Skype: tsirogiannis.yannis 
URL: http://tegeo.teiep.gr/en/staff 

 Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλη του δικτύου Αποτελεσματικής Άρδευσης 
We invite you to join the IRrigation MAnagement network

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.