Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Μέχρι 14 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για 19101 θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας. 131 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων στην Πρέβεζα και 288 θέσεις γεωπόνων πανελλαδικά.

Από τις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει, και θα συνεχιστεί μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου, η υποβολή των αιτήσεων για το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ. Πρόκειται για 19101 θέσεις πανελλαδικά, διαφόρων ειδικοτήτων και κατηγοριών. 
 Όλες οι αναγκαίες πληροφορίες για το πρόγραμμα, όπως η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, ο Πίνακας των θέσεων, τα απαιτούμενα προσόντα καθώς και σχετικές Οδηγίες για τον τρόπο υποβολής της αίτησης, έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ και μπορείτε να τα δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: 
 http://www.oaed.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2996&Itemid=979&lang=el

 Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι υπάρχουν 131 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων στην Π.Ε. Πρέβεζας, ενώ σε ό,τι αφορά τους γεωπόνους, προβλέπονται 288 θέσεις πανελλαδικά, αλλά μόνον μία (1) στην Π.Ε. Πρέβεζας, και συγκεκριμένα στη Νομαρχιακή Μονάδα Πρέβεζας του ΟΠΕΚΕΠΕ. 
 Σε επίπεδο Περιφέρειας Ηπείρου προβλέπονται 3 θέσεις στην Π.Ε. Άρτας, 1 θέση στην Π.Ε. Θεσπρωτίας και 3 θέσεις στην Π.Ε. Ιωαννίνων.
  Όπως αναφέρει στο σχετικό Δελτίο Τύπου ο ΟΑΕΔ: 
" Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να υποβάλλουν ηλεκτρονικές αιτήσεις καθόλη την διάρκεια του 24ωρου κατά τις εργασιμες και τις αργίες. Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, ξεκινά από τις 10 π.μ. της 26ης Αυγούστου 2015 και λήγει στις 12 μ.μ. της 14ης Σεπτεμβρίου 2015. Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο και μόνο από πιστοποιημένους χρήστες των ηλεκτρονικών υ̟πηρεσιών του Οργανισμού µε τη χρήση κωδικών ̟πρόσβασης (Ονοµασία Χρήστη και Συνθηµατικό). Για την υποβολή αιτήσεων πρέπει να μεταβείτε στο σύστημα ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΟΑΕΔ πατώντας ΕΔΩ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.