Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

15ο Εντομολογικό Συνέδριο, και διήμερο σεμινάριο απεντόμωσης (Καβάλα, 22-25 Οκτωβρίου).

Το 15ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο θα διεξαχθεί από 22-25 Οκτωβρίου, στο Εκθεσιακό-Συνεδριακό Κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» (Νέα Καρβάλη).
  Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το Συνέδριο βρίσκονται εδώ
 Η οργανωτική επιτροπή στο κείμενο με το οποίο καλωσορίζει το κοινό στο Συνέδριο, τονίζει: 
 Κατανοώντας την ανάγκη του Έλληνα Εντομολόγου (επιστήμονα, ερευνητή, φοιτητή αλλά και του ιδιώτη) για πρόσβαση στη γνώση και συνεχιζόμενη εκπαίδευση και ενημέρωση, η Εντομολογική Εταιρεία Ελλάδος σε συνεργασία με το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος-Παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας επιχειρεί μέσω του συνεδρίου αυτού να ανταποκριθεί στην απαίτηση για προσφορά σύγχρονης και επιστημονικά έγκυρης γνώσης. Για την επίτευξη του στόχου αυτού στο συνέδριο προβλέπονται διαλέξεις Ελλήνων και ξένων ομιλητών, διακεκριμένων στον τομέα τους, στρογγυλή τράπεζα επίκαιρης θεματολογίας, καθώς επίσης συνεδρίες προφορικών και αναρτημένων ανακοινώσεων. Επιθυμία και προσδοκία μας είναι οι εκδηλώσεις αυτές, πέρα από την προσφορά γνώσης, να αποτελέσουν και το έναυσμα για δημιουργικό διάλογο και ανταλλαγή απόψεων.  
 Η θεματολογία, που θα αναπτυχθεί, έχει ως στόχο να καλύψει τις πλέον σύγχρονες εξελίξεις στο χώρο της Εντομολογίας και Ακαρολογίας. Άλλωστε, ο καταιγιστικός ρυθμός εξέλιξης της γνώσης και της τεχνολογίας στις ημέρες μας, καθιστά τη συνεχή ενημέρωση ανάγκη και όχι επιλογή. Στο πλαίσιο αυτό το συνέδριο της Εντομολογικής Εταιρείας Ελλάδος αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για όλους μας. 
 Εκτός όμως από το καθαρά επιστημονικό πρόγραμμα, το συνέδριο θα συμπληρώνεται και από κοινωνικές εκδηλώσεις και δράσεις αναψυχής στην περιοχή και ελπίζουμε μεταξύ άρτων και οίνων να προκύψουν κι άλλες εποικοδομητικές συνεργασίες σπουδαίων επιστημόνων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
 Σας καλούμε να συμμετάσχετε ενεργά στο συνέδριο, τόσο με την παρουσίαση της ερευνητικής σας δραστηριότητας με τη μορφή προφορικών και αναρτημένων ανακοινώσεων, όσο και με την παρουσία σας στις συνεδρίες. Με τη δική σας συμμετοχή και τη δική μας δέσμευση για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση του συνεδρίου αναμένουμε να έχουμε ένα εποικοδομητικό συνέδριο. 

Εξάλλου στα πλαίσια του Συνεδρίου θα διεξαχθεί διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: "Σύγχρονοι μέθοδοι απεντόμωσης με ελεγχόμενη ατμόσφαιρα". Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο μπορείτε να δείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.