Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Δυνατότητα δημιουργίας δωρεάν ιστοσελίδας προσφέρει στα μέλη του το ΓΕΩΤΕΕ.

Για πρώτη φορά τo Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας προσφέρει σε όλα τα μέλη του τη δυνατότητα να δημιουργήσουν
τη δική τους επαγγελματική ιστοσελίδα στο διαδίκτυο ΔΩΡΕΑΝ για ένα χρόνο.

Πρόκειται για μια υπηρεσία που εξασφάλισε τo Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας μέσω της εταιρίας IpHost και του Ευρωπαϊκού Μητρώου για Ονόματα Χώρου στο Διαδίκτυο (EURid), που προσφέρεται στα μέλη του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας ΔΩΡΕΑΝ και περιλαμβάνει:

  • ετήσια κατοχύρωση .eu domain name
  • ετήσιο πλήρες πακέτο φιλοξενίας (webhosting)
  • προεγκατεστημένα υποδείγματα (templates) ώστε τα μέλη του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, εύκολα και γρήγορα να φτιάξουν το δικό τους website
  • δυνατότητα επιπρόσθετης κατοχύρωσης .gr domain name ή ανανέωσης υφιστάμενου, με τιμή έκπτωσης που διαμορφώνεται στα 21,70 ευρώ για δύο έτη (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ)
Επιπλέον, προκειμένου η προσφορά να αξιοποιηθεί και από τα μέλη που έχουν ήδη website προσφέρεται η δυνατότητα για δωρεάν μεταφορά και φιλοξενία του για ένα έτος.

Για την εφαρμογή της προνομιακής τιμής που αφορά τα .gr domain names (δεν υπάρχει περιορισμός στο πλήθος τους) αρκεί, κατόπιν της ενεργοποίησης του πακέτου υπηρεσιών, να γίνει αποστολή σχετικού email στο info@iphost.gr όπου θα παρατίθεται το username του μέλους.

Μετά το τέλος του πρώτου έτους που προσφέρεται εντελώς δωρεάν, υπάρχει η δυνατότητα διατήρησης της υπηρεσίας, με ιδιαίτερα ευνοϊκές τιμές, και με έκπτωση που φτάνει το 40% της τιμής καταλόγου της IpHost. Έτσι, το ποσό ανανέωσης - διατήρησης της υπηρεσίας διαμορφώνεται συνολικά στα 59 ευρώ το χρόνο (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ).

Η ανανέωση θα γίνεται απευθείας μεταξύ της IpHost και του μέλους χωρίς ουδεμία εμπλοκή του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Tο μέλος μπορεί οποτεδήποτε επιθυμεί να καταργήσει την ιστοσελίδα του χωρίς καμία δέσμευση ή επιβάρυνση ή ακόμη και να τη μεταφέρει σε άλλο πάροχο. 


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμβουλέυονται την επίσημη ιστοσελίδα του ΓΕΩΤΕΕ στον παρακάτω σύνδεσμο:
 http://website.geotee.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.