Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013

Πανευρωπαικός διαγωνισμός "Καλύτερος Νέος Αγρότης".

Με σύνθημα «στήριξε κι ΕΣΥ την ελληνική γεωργία», η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών διοργανώνει διαγωνισμό για την ανάδειξη του Έλληνα "Καλύτερου Νέου Αγρότη".

Ο νικητής θα συμμετάσχει στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό για την ανάδειξη του "Καλύτερου Νέου Αγρότη" που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες, στις 29 Ιανουαρίου 2014.

Οι κατηγορίες στις οποίες θα διαγωνιστούν οι υποψήφιοι είναι :
Α) Καινοτομία,
Β) Βιωσιμότητα
Γ) Πράσινες πρακτικές,
Δ) Πολυδραστηριότητα

Οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό προϋποθέτουν οι υποψήφιοι να είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, κάτω των 40 ετών και ασφαλισμένοι στον Ο.Γ.Α.

Φιλοδοξώντας να αναδείξει την αξία της ελληνικής γεωργίας στο εξωτερικό, η Πανελλήνια Ένωση Αγροτών καλεί όλους τους νέους αγρότες που έχουν να παρουσιάσουν την δική τους ξεχωριστή γεωργική πρακτική, να συμμετέχουν στον πανελλήνιο διαγωνισμό.

Περισσότερες Πληροφορίες Τηλ. 211 800 1673 καθημερινά, 9.00 - 13.00
 Ηλεκτρονική φόρμα ΕΔΩ:http://goo.gl/CZ3rQZ
 Email: greek.young.farmers@gmail.com
 Site: www.neoiagrotes.gr

2 σχόλια:

  1. Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΡΕΙ ΟΣΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΕΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ . ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ Π.Ε.Ν.Α. ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Ν.Α. ΛΑΚΩΝΙΑΣ . ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ 4 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΙΑ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ . ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Ν.Α. ΠΡΕΒΕΖΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Did you know that you can create short urls with LinkShrink and earn $$$$$ from every visit to your shortened links.

    ΑπάντησηΔιαγραφή