Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013

Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γεωπόνων Πρέβεζας την Τετάρτη 11-12-2013.

Ο Σύλλογος Γεωπόνων Πρέβεζας προσκαλεί όλα τα μέλη του στην ετήσια Γενική Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου (Φόρος), την Τετάρτη, 11-12-2013 και ώρα 6:30 μμ. με τα εξής θέματα:

  • Σημαντικά γεγονότα του 2013 και η δράση του Συλλόγου 
  • Οι εξελίξεις στους εργασιακούς χώρους σε σχέση με την αγροτική και γενικότερη πολιτική 
  • Το πρόγραμμα δράσης για το 2014 

Καλούνται, ιδιαίτερα, οι νέοι συνάδελφοι και όσοι βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας να παρευρεθούν για να ενημερωθούν, να ανταλλάξουν απόψεις και να συμμετέχουν ενεργά στην συλλογική μας προσπάθεια.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γεωπόνων Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου