Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013

Σεμινάρια κατάρτισης νέων στον πρωτογενή τομέα.

Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς στο πλαίσιο του προγράμματος «Τριπτόλεμος», το οποίο υλοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Αθήνα από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, ξεκινά συνεργασία στη Θεσσαλονίκη, με:
 1) το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Σχολή Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος, Τμήμα Γεωπονίας και
 2) το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας- Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων υλοποιώντας (το χρονικό διάστημα Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2013 και Ιανουάριος - Φεβρουάριος 2014 ) σεμινάρια βραχείας εκπαίδευσης διάρκειας 50 ωρών το καθένα, για νέους ηλικίας 24 έως και 40 ετών.

 1. Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Σχολή Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος, Τμήμα Γεωπονίας:
  • Αιγοπροβατοτροφία
  • Αρωματικά - Φαρμακευτικά Φυτά
  • Βοοτροφία 
  • Χοιροτροφία

2. Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας - Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων:
  • Δημητριακά: καλλιέργεια και μεταποίηση σε προϊόντα προστιθέμενης αξίας
  • Ελαιοκομία: καλλιέργεια ελιάς και μεταποίηση

 Προσοχή: Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση μόνο για το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ή μόνο για το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα.
 Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής θα γίνεται, από την Παρασκευή 22.11.2013 έως και τη Δευτέρα 09.12.2013 και ώρα 12:00 π.μ., ηλεκτρονικά στο e-mail: a.katsarou@neagenia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου