Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Ο Γεωπόνοι της Πρέβεζας συμμετέχουν στην αυριανή πανελλαδική απεργία με κλείσιμο των καταστημάτων τους.

Οι γεωπόνοι της Πρέβεζας συμμετέχουν στην αυριανή 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ σε Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, με κλείσιμο των καταστημάτων γεωργικών φαρμάκων και εφοδίων.
Επίσης στην αυριανή απεργία συμμετέχουν τόσο η ΠΕΓΔΥ (Πανελλήνια Ένωση Γεωπόνων Δημοσίων Υπαλλήλων) όσο και η ΠΟΓΕΔΥ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων). Σχετικές Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου μπορείτε να δείτε στη σελίδα μας με τίτλο "ΠΕΓΔΥ".
Να σημειώσουμε τέλος ότι συνεχίζεται η αποχή των γεωπόνων από τους εκτός ωραρίου ποιοτικούς και φυτοϋγειονομικούς ελέγχους στις εισαγωγές και εξαγωγές φυτικών προϊόντων, λόγω μη καταβολής των δεδουλευμένων τους από το Νοέμβριο του 2011. Οι γεωπόνοι ποιοτικοί και φυτοϋγειονομικοί ελεγκτές της Δ.Α.Ο.Κ. Πρέβεζας εξυπηρετούν τις επιχειρήσεις εισαγωγής και εξαγωγής φυτικών προϊόντων μόνο κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες της Υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.