Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Συνάντηση με το Δ.Σ. της γαλακτοβιομηχανίας "ΔΩΔΩΝΗ" θα έχουν τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου οι κτηνοτρόφοι της Ηπείρου.

Ο Πανηπειρωτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός "ΔΩΔΩΝΗ" μας απέστειλε το παρακάτω Δελτίο Τύπου το οποίο και δημοσιεύουμε:



ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗ

Έδρα: Λούρος Πρέβεζας

Τ.Κ.: 48061

Τηλ. - Fax: 26820 32492

                                                                    Κιν.: 6944714946



Λούρος Πρέβεζας, 03/01/2013

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανηπειρωτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού ΔΩΔΩΝΗ μαζί με κτηνοτρόφους συναντήθηκε με το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη κο Κωνσταντίνο Ιωακειμίδη την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012. Οι κτηνοτρόφοι έθεσαν τα αιτήματά τους και τόνισαν τη μεγάλη ανησυχία και απελπιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται, και απαίτησαν το πριμ της περασμένης γαλακτοκομικής περιόδου το οποίο και τους ανήκει. Επίσης, ζήτησαν τιμές στο γάλα για την κάλυψη των αυξήσεων των ζωοτροφών, όπως και τις προκαταβολές που δίνονταν στους κτηνοτρόφους το μήνα Δεκέμβριο.

Ο κος Ιωακειμίδης δήλωσε αναρμόδιος και ζήτησε να πραγματοποιηθεί συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο στις 7 Ιανουαρίου 2013 στη Γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη.

Μετά τις ανωτέρω εξελίξεις, καλούνται οι κτηνοτρόφοι σε σύσκεψη στις 7 Ιανουαρίου και ώρα 11.00 π.μ. στη Γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη πριν από τη συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη, για να συζητηθούν τα σημαντικότατα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να διεκδικήσουν τα δίκαια αιτήματά τους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος



Χρήστος Βαγγέλης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.