Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Ο ΕΛΓΑ θα προσλάβει 132 γεωπόνους και 18 κτηνίατρους για 3 μήνες.

Ο Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α) ανακοινώνει την πλήρωση 150 θέσεων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την Κεντρική Διοίκηση και τα Περιφερειακά Υποκαταστήματα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων αναμένεται να ξεκινήσει από τις 22 Ιανουαρίου 2013. 
Αναλυτικά θα προσληφθούν για 3 μήνες: 
ΠΕ Γεωπόνοι, 132 Θέσεις 
ΠΕ Κτηνίατροι, 18 Θέσεις 

Γενικά Προσόντα Πρόσληψης 
1. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών. 
2. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν. 
3. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση). 

ΠΕ Γεωπόνων 
1. Άδεια άσκησης επαγγέλματος Γεωτεχνικού (Γεωπόνου). 
2. Πτυχίο ή δίπλωμα Γεωπόνου Τμήματος: Γεωπονίας ή Φυτικής Παραγωγής ή Ζωϊκής Παραγωγής ή Γεωπονίας Φυτικής και Ζωϊκής Παραγωγής ή Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας ή Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης (πρώην Γεωργικής Οικονομίας) ή Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων ή Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής ή Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος ή Αγροτικής Ανάπτυξης ή Γεωργικής Οικονομίας ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ε.Α.Π. (ΑΕΙ) ή ΠΣΕ (ΑΕΙ) ή ταυτόσημο κατά περιεχόμενο ειδικότητας πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή Ε.Α.Π. (ΑΕΙ) ή Π.Σ.Ε. (ΑΕΙ) της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής.

ΠΕ Κτηνιάτρων 
1. Άδεια άσκησης επαγγέλματος Γεωτεχνικού ειδικότητας Κτηνιάτρου 
2. Πτυχίο ή δίπλωμα Κτηνιατρικής ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ε.Α.Π. (ΑΕΙ) ή ΠΣΕ (ΑΕΙ) ή ταυτόσημο κατά περιεχόμενο ειδικότητας πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή Ε.Α.Π. (ΑΕΙ) ή Π.Σ.Ε. (ΑΕΙ) της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος αντίστοιχης ειδικότητας σχολών αλλοδαπής.  

Επισημάνσεις 
 Οι προσλαμβανόμενοι κτηνίατροι θα πρέπει να μεριμνούν για τη μετάβασή τους στο χώρο παροχής της υπηρεσίας τους, διότι η υπηρεσία δε διαθέτει μεταφορικό μέσο για το σκοπό αυτό. Το παραπάνω γεωτεχνικό προσωπικό θα χρησιμοποιηθεί εφόσον το επιβάλλουν εποχικές ή άλλες περιοδικές ή πρόσκαιρες ανάγκες, στο μέτρο που χρειάζεται και για το χρονικό διάστημα που είναι αναγκαίο για την ολοκλήρωση των υπηρεσιακών αναγκών του ΕΛ.Γ.Α. 
Οι υπηρεσίες του παραπάνω προσωπικού θα παρέχονται στους χώρους γεωγραφικής δικαιοδοσίας της Κεντρικής Διοίκησης και των Περιφερειακών Υποκαταστημάτων του ΕΛ.Γ.Α. με έδρα τις έδρες των Υπηρεσιών αυτών, ανάλογα με τις εκάστοτε παρουσιαζόμενες εποχικές ανάγκες, που προκύπτουν κάθε φορά. 
Η άρνηση ανάληψης εργασίας ή μετακίνησης στην έδρα άλλης Υπηρεσίας του ΕΛ.Γ.Α. λόγω υπηρεσιακών αναγκών ή μετάβασης στο χώρο παροχής της υπηρεσίας τους, θεωρείται λόγος καταγγελίας της συμβάσεως εκ μέρους του υποψηφίου και για τον υπόλοιπο χρόνο θα προσλαμβάνεται ο επόμενος του πίνακα κατάταξης. 

 Ηλικία
 Για τους υποψήφιους ηλικίας έως Τριάντα (30) ετών με αφετηρία υπολογισμού το απαιτούμενο από την ανακοίνωση κατώτερο όριο ηλικίας και με βάση το έτος γέννησης, ανά έτος. Για τους υποψήφιους ηλικίας άνω των Τριάντα (30) ετών με αφετηρία υπολογισμού το απαιτούμενο από την ανακοίνωση κατώτερο όριο ηλικίας και με βάση το έτος γέννησης, ανά έτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.