Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Αποχαιρετιστήριο του Συλλόγου Γεωπόνων Πρέβεζας στον Κώστα Χατζηνικολάου.

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ 

 Ο Σύλλογος Γεωπόνων Πρέβεζας αποχαιρετά σήμερα τον Κώστα Χατζηνικολάου, έναν αγαπητό σε όλους και αξιόλογο συνάδελφο, πατέρα της πρώην Πρόεδρου του συλλόγου μας Τάνιας Χατζηνικολάου.

 Ο Κώστας συνέδεσε το όνομά του τα τελευταία 50 χρόνια με την Πρέβεζα και την γεωργική παραγωγή της. Τον θυμόμαστε από την εποχή που εργαζόταν στον συνεταιρισμό ως γεωπόνος, αλλά και αργότερα με το κατάστημα των γεωργικών εφοδίων που διατηρούσε στην Πρέβεζα. Πάντα με ηρεμία και κυρίως με το χαμόγελο πρόσφερε ακούραστα τις τεχνικές του γνώσεις στους αγρότες της Πρέβεζας σε εποχές δύσκολες. 

 Δεν μπορεί να ξεχάσει όμως κανένας και τη βοήθεια που έδινε πάντα στους νέους συναδέλφους Γεωπόνους που μόλις είχαν αποφοιτήσει από τη Γεωπονική σχολή και έψαχναν εργασία. Και δεν ήταν και λίγες οι συναντήσεις που γινόταν με εταιρείες για το σκοπό αυτό στο μαγαζί του Κώστα. 

 Όμως ο Κώστας ήταν περισσότερο από όλα αυτά, ένας αξιόλογος άνθρωπος που αγαπήσαμε για τον καλό του λόγο, το χιούμορ του και την ευχάριστη παρέα του, και είναι πολλές οι στιγμές που θυμόμαστε στο μαγαζί του ή στην Κυανή Ακτή τα καλοκαίρια.

 Θερμά συλλυπητήρια στους συναδέλφους μας Γεωτεχνικούς την Μάγδα, την Τάνια και τον Πάνο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Πρεβεζάνικης γης που θα τον σκεπάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.