Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Νέοι Αγρότες: νέα παράταση οριστικοποίησης ηλεκτρονικών αιτήσεων και κατάθεσης έντυπου φακέλου.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες (28/12) το ΥπΑΑΤ γνωστοποιεί ότι δίνεται παράταση, τόσο για την οριστικοποίηση της υποβολής ηλεκτρονικού φακέλου (νέα προθεσμία έως τις 16/1/2017) καθώς και για την κατάθεση φυσικού φακέλου στις κατά τόπους ΔΑΟΚ (νέα προθεσμία έως τις 30/1/2017). Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες είχε δοθεί παράταση για την οριστικοποίηση των ηλεκτρονικών αιτήσεων έως το τέλος του έτους, ωστόσο το υπουργείο αποφάσισε να δώσει μερικές ακόμα ημέρες, πιθανώς και λόγω των εορτών.
Η ανακοίνωση του ΥπΑΑΤ αναφέρει:
«Ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι ότι για το υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» παρατείνεται η ημερομηνία οριστικοποίησης των ηλεκτρονικών αιτήσεων στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) μέχρι τη Δευτέρα, 16/1/2017. Αντίστοιχα, παρατείνεται η ημερομηνία προσκόμισης του φυσικού φακέλου σε έντυπη μορφή, στις οικείες ΔΑΟΚ, μέχρι τις 30 Ιανουαρίου 2017.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.