Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Προς εκκαθάριση η ΠΑΣΕΓΕΣ και ίδρυση νέας οργάνωσης.

Στην υποβολή αίτησης εκκαθάρισης της ΠΑΣΕΓΕΣ, τα χρέη της οποίας δεν αφήνουν περιθώρια για συνέχιση της λειτουργίας της, κατέληξε αργά το βράδυ της Τρίτης 12 Ιανουαρίου το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνομοσπονδίας.
Οι πληροφορίες θέλουν τη σημερινή  (σ.σ. χθεσινή) έκτακτη γενική συνέλευση της ΠΑΣΕΓΕΣ να επικυρώνει την πρόταση της διοίκησης και να τίθεται σε εφαρμογή το σχέδιο εκκαθάρισης.
Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τη δημιουργία στη θέση της ΠΑΣΕΓΕΣ ενός Συνδέσμου Αγροτών στα πρότυπα του ΣΕΒ.
 Τον μετασχηματισμό της ΠΑΣΕΓΕΣ επιβεβαίωσε ο πρόεδρός της κ. Τζανέτος Καραμίχας. Σε δηλώσεις του ο κ. Καραμίχας είπε ότι η κίνηση αυτή είναι επιβεβλημένη και ότι η ΠΑΣΕΓΕΣ εξωθείται στον μετασχηματισμό της από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
«Η ΠΑΣΕΓΕΣ δεν κλείνει ούτε διαλύεται. Μετασχηματίζεται», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καραμίχας. Σε ερώτηση εάν προκρίνεται η λύση του μετασχηματισμού της ΠΑΣΕΓΕΣ προς ένα μοντέλο τύπου ΣΕΒ ο κ. Καραμίχας δήλωσε: «Βεβαίως. Μετασχηματίζεται σε έναν σύνδεσμο όπου το υπουργείο δε θα μπορεί να παρεμβαίνει στην λειτουργία του. Πάντως θέλω να αποφασηνίσω πως δεν είναι οικονομικό το θέμα για μας αλλά γίνεται με άνωθεν πιέσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.