Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Εκδόθηκε η Υπουργική Απόφαση για το εποχικό προσωπικό Δακοκτονίας. Δύο (2) γεωπόνοι και εννέα (9) εργάτες (παγιδοθέτες) θα προσληφθούν στην Π.Ε. Πρέβεζας.

Εκδόθηκε από το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας η Υπουργική Απόφαση για την κατανομή του εποχικού προσωπικού του Προγράμματος Δακοκτονίας 2015. 
 Σύμφωνα με την Απόφαση θα προσληφθούν συνολικά 792 άτομα, και ειδικότερα: 150 Τομεάρχες Δακοκτονίας (Γεωπόνοι ή Τεχνολόγοι Γεωπονίας) 277 εργάτες με 34 ημερομίσθια και 365 εργάτες με 60 ημερομίσθια. Οι εργάτες θα απασχοληθούν κυρίως ως παγιδοθέτες, αλλά και εργάτες αποθήκης, μεταφορείς κλπ. 
Για την Π.Ε. Πρέβεζας προβλέπεται η πρόσληψη δύο (2) γεωπόνων, οκτώ (8) εργατών με 60 ημερομίσθια και ενός (1) εργάτη με 34 ημερομίσθια. Οι διαδικασίες για την έκδοση των σχετικών προκηρύξεων θα ξεκινήσουν τις αμέσως επόμενες ημέρες. 
Σημειωτέον ότι στην Π.Ε. Πρέβεζας για το έργο της παγιδοθεσίας (τοποθέτησης παγίδων) βρίσκεται σε εκκρεμότητα επαναληπτικός διαγωνισμός για την εξεύρεση εργολάβου, ο οποίος θα διεξαχθεί την Παρασκευή 12 Ιουνίου.  Ο πρώτος διαγωνισμός είχε γίνει στις 22 Μαΐου και είχε αποβεί άγονος, αφού δεν υπήρξε καμία προσφορά. Η πρόσληψη εργατοτεχνικού προσωπικού απευθείας από την Π.Ε. Πρέβεζας θα δρομολογηθεί εάν και εφόσον και ο μεθαυριανός επαναληπτικός διαγωνισμός αποβεί άκαρπος. 

Ολόκληρη την Απόφαση μπορείτε να δείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.