Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Έναρξη λειτουργίας Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Με ανακοίνωσή του το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΓΠΑ) κάνει γνωστό ότι ξεκινάει η λειτουργία του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.). Το περιεχόμενο του προγράμματος σπουδών στοχεύει στην εξειδίκευση επιστημόνων που θα ιδρύσουν ή θα στελεχώσουν σύγχρονες επιχειρήσεις ζωικής και φυτικής παραγωγής, υδατοκαλλιεργειών κ.α. 
Η συνολική διάρκεια του προγράμματος σπουδών είναι 12 μήνες, συμπεριλαμβανομένης και της συγγραφής μεταπτυχιακής εργασίας. 
Το Δ.Π.Μ.Σ. θα λειτουργήσει από το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 και θα προσφέρει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης σε τέσσερις κατευθύνσεις: 
-Αναπτυξιακοί Σύμβουλοι 
-Γεωργική Συμβουλευτική και Επιχειρηματικότητα 
-Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία στη Ζωική Παραγωγή 
-Επιχειρηματικότητα και Αειφορία στην Υδατοκαλλιέργεια 
Η συνολική διάρκεια του προγράμματος σπουδών είναι 12 μήνες, συμπεριλαμβανομένης και της συγγραφής μεταπτυχιακής εργασίας. Υπάρχει η δυνατότητα εξ’ αποστάσεως παρακολούθησης του προγράμματος για ένα αριθμό φοιτητών που διαμένουν εκτός Αθηνών. Τα δίδακτρα για το σύνολο του κύκλου σπουδών ανέρχονται σε 4.000 € ετησίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.