Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Ανακοίνωση: Θέσεις εργασίας γεωπόνων στην Πρέβεζα.

Είναι γεγονός ότι η οικονομική κρίση έχει περιορίσει κατά πολύ τις θέσεις εργασίας σε όλες της τις μορφές (μόνιμη, αορίστου ή ορισμένου σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα), αυξάνοντας την ανεργία και στον κλάδο των γεωπόνων. Όμως, αρκετά μέλη του Συλλόγου Γεωπόνων εργάζονται σε όλους τους τομείς της αγροτικής παραγωγής του τόπου μας και έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται για τις όποιες θέσεις εργασίας προσφέρονται τόσο στον δημόσιο όσο κυρίως στον ιδιωτικό τομέα. Έτσι, αυτό το διάστημα 2 εταιρείες εμπορίας γεωργικών εφοδίων αναζητούν γεωπόνο με έδρα την Πρέβεζα. 
Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που αναζητούν εργασία και θέλουν να ενημερωθούν για τις παραπάνω θέσεις ή και για όποιες δυνατότητες εργασίας  με έδρα Πρέβεζα προκύψουν στο μέλλον, να στείλουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση geoponiprevezas@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.