Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Διεθνές συνέδριο για τη Xylella fastidiosa διοργανώνεται το Δεκέμβριο στο Μπάρι.

To Διεθνές Συμβουλίου Ελαιολάδου (IOC), σε συνεργασία με το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο του Μπάρι (CIHEAM), τον Οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ (FAO) και το Ευρωπαϊκό και Μεσογειακό Οργανισμό Προστασίας Φυτών (EPPO), θα πραγματοποιήσουν από κοινού σεμινάριο με θέμα: «Ολοκληρωμένη δράση κατά της Xylella fastidiosa για την προστασία των ελαιόδεντρων και του διεθνούς εμπορίου».

Το σεμινάριο, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 12 και 14 Δεκεμβρίου 2018, στο Μπάρι της Ιταλίας, θα απευθύνεται σε εθνικούς οργανισμούς φυτοπροστασίας, ερευνητές και ερευνητικά κέντρα, καθώς και εκπρόσωπους παραγωγών στις κυριότερες χώρες παραγωγής ελαιολάδου.

Στόχος του σεμιναρίου, εκτός από την επισκόπηση της γενικής εικόνας της τρέχουσας κατάστασης και της εξέλιξης αυτής της ασθένειας, θα είναι και η ανάπτυξη μιας σειράς συστάσεων και συμπερασμάτων.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο σεμινάριο (μέχρι 8 Δεκεμβρίου) πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.