Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Η Gaia Επιχειρείν Φορέας Συντονισμού για το ΟΣΔΕ. Ποιοι είναι οι φορείς πιστοποίησης Α και Β βαθμού σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με απόφαση την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, κ. Γρηγόρης Αποστολάκος, ο Φορέας Συντονισμού που πληροί τα προβλεπόμενα κριτήρια της αριθμ. 8008/22-1-2014 πρόσκλησης κατά το πρώτο στάδιο αξιολόγησης (για τον διαγωνισμό ΟΣΔΕ 2014 - 2020) είναι τελικά ο «Gaia Επιχειρείν Ανώνυμη Εταιρεία Ψηφιακών Υπηρεσιών». Επίσης  οι Φορείς Α και Β που πληρούν όλα τα προβλεπόμενα κριτήρια της πρόσκλησης κατά το πρώτο στάδιο αξιολόγησης και εγκρίνονται για το επόμενο στάδιο αξιολόγησης είναι οι παρακάτω που αναφέρονται στην Απόφαση.
 Να σημειωθεί ότι 30 Φορείς «κόπηκαν» στην αξιολόγηση αφού όπως αναφέρει η απόφαση δεν πληρούν τα προβλεπόμενα κριτήρια της πρόσκλησης και απορρίπτονται κατά το πρώτο στάδιο.
Αμέσως μετά την ανακοίνωση της είδησης, καταγράφηκαν οι πρώτες αντιδράσεις κατά της απόφασης. Αυτές εστιάζονται στο γεγονός ότι καμία από τις Ενώσεις ή τους Συνεταιρισμούς, που κατέθεσαν φάκελο για φορέα Α και Β πιστοποίησης, δεν έλαβαν έγκριση ως φορείς Β παρά μόνο ως φορείς Α. Επιπλέον, σύμφωνα με όσα αναφέρουν συνεταιριστές, όλοι οι φορείς πιστοποίησης Β Βαθμού είναι εκείνοι που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα της Gaia Επιχειρείν. Για τους παραπάνω λόγους από την Δευτέρα, 17 Μαρτίου, θα ξεκινήσει η διαδικασία των ενστάσεων.

Δείτε εδώ την απόφαση με όλους τους φορείς που προκρίθηκαν και αποκλείστηκαν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.