Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014

6η Πανελλήνια Συνάντηση Φυτοπροστασίας 24-27 Φεβρουαρίου στη Λάρισα.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας (Π.Ε. Λάρισας), σε συνεργασία με έναν μεγάλο αριθμό δημόσιων και ιδιωτικών φορέων και Συλλόγων, διοργανώνει την 6η Πανελλήνια συνάντηση Φυτοπροστασίας, στην Λάρισα από 24 μέχρι και 27 Φεβρουαρίου 2014.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών της 6ης Πανελλήνιας Συνάντησης Φυτοπροστασίας θα ανακοινωθούν τα τελευταία δεδομένα της έρευνας στον τομέα της φυτοπροστασίας των καλλιεργειών της χώρας μας.
Δημοσιεύουμε παρακάτω για κάθε ενδιαφερόμενο την Πρόσκληση,  την Αφίσα και το Πρόγραμμα του συνεδρίου, καθώς και μία λίστα ξενοδοχείων της Λάρισας, που έχουν προταθεί από την οργανωτική επιτροπή, με ειδικές τιμές για τους συνέδρους.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 6ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΑΦΙΣΑ 6ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 6ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου