Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γεωπόνων Πρέβεζας.

 


Με ιδιαίτερη επιτυχία έγινε χθες 24 Ιανουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γεωπόνων Πρέβεζας, στην ταβέρνα "το Νταλιάνι", στον Άγιο Θωμά Πρέβεζας. 
Η συμμετοχή των συναδέλφων στην εκδήλωση ήταν μεγάλη ενώ το κέφι "απογειώθηκε" με ζωντανή μουσική από το ερασιτεχνικό μουσικό σχήμα του συνάδελφου Σπύρου Τουμανίδη, το οποίο, με λαϊκό και παραδοσιακό ρεπερτόριο, βοήθησε ώστε το γλέντι να κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
 Τυχερός της βραδιάς ο συνάδελφος Βύρων Καμαράδος που κέρδισε το φλουρί, το οποίο συνοδευόταν από μία σύνθεση αρωματικών φυτών, προσφορά του καταστήματος του Νίκου Φατούρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου