Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Εξελίξεις και προοπτικές της Αγροτικής Οικονομίας: Διημερίδα στο Αγρίνιο στις 29-30 Μαρτίου.

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας και η Εταιρία Αγροτικής Οικονομίας (ΕΤ.ΑΓΡ.Ο.) διοργανώνουν διημερίδα στο Αγρίνιο την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 με θέμα "ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ". 
Η θεματολογία της διημερίδας είναι πολύ ευρεία και ασφαλώς τα θέματα που θα παρουσιαστούν θεωρούμε ότι δεν αφορούν μόνο το Ν. Αιτωλοακαρνανίας αλλά γενικότερα οποιονδήποτε επιθυμεί να ενημερωθεί για καινούργιες προοπτικές και δυνατότητες του αγροτικού τομέα στη χώρα μας. 
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι θα παρουσιαστούν θέματα που αφορούν παραδοσιακές αλλά και νέες καλλιέργειες (Αμπελοκαλλιέργεια, Ελληνικά Όσπρια, Στέβια, Γκότζι Μπέρι, Ροδιά) και εκτροφές (Σαλιγκάρια), ενεργειακά, φαρμακευτικά και αρωματικά φυτά, παραγωγή προϊόντων βιολογικής κτηνοτροφίας (κρέας, τυροκομικά), ιχθυοκαλλιέργειες κ.ά. 
Επίσης στο ξεκίνημα της διημερίδας θα γίνει και παρουσίαση της νέας Κ.Α.Π. μετά το 2014, από στέλεχος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. 

Τα θέματα θα παρουσιάσουν καθηγητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθήνας, του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας, του ΤΕΙ Μεσολογγίου, επιχειρηματίες του αγροτικού χώρου, στελέχη γεωργικών και μεταποιητικών επιχειρήσεων κ.ά. 

Η διημερίδα θα ξεκινήσει την Παρασκευή 29 Μαρτίου και ώρα 5 μ.μ. στο χώρο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, οδός Παπαστράτου 53 και Σμύρνης στο Αγρίνιο. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.