Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Αναρτώνται την Πέμπτη 3-1-2013 τα αποτελέσματα των αιτήσεων για Βιολογική Γεωργία-Νιτρορύπανση στην Πρέβεζα.

Αναρτώνται την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013 από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πρέβεζας, τα ονόματα των δικαιούχων για τα προγράμματα:
-Βιολογική Γεωργία (διετής παράταση παλιού προγράμματος)
-Βιολογική Γεωργία (Νέες Αιτήσεις)
-Προστασία των ευαίσθητων στα Νιτρικά Περιοχών.

Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στα γραφεία της Δ.Α.Ο.Κ. Πρέβεζας (Λ. Ειρήνης 65) και θα σταλούν για ανάρτηση και στους 3 Δήμους της Π.Ε. Πρέβεζας.

Σύμφωνα με στοιχεία της Δ.Α.Ο.Κ. Πρέβεζας:
-Για τη διετή παράταση του προγράμματος "Βιολογική Γεωργία" έχουν υποβληθεί επτά (7) αιτήσεις από τις οποίες εγκρίνονται οι τρεις (3).
-Για το πρόγραμμα "Βιολογική Γεωργία" (Νέες εντάξεις) έχουν υποβληθεί τριάντα τέσσερις (34) αιτήσεις από τις οποίες εγκρίνονται οι δεκαπέντε (15).
-Για το πρόγραμμα "Προστασία των ευαίσθητων στα νιτρικά περιοχών" έχουν υποβληθεί έξι (6) αιτήσεις από τις οποίες εγκρίνεται η μία (1).

Οι απορριπτόμενοι έχουν προθεσμία επτά (7) εργασίμων ημερών να υποβάλλουν ένσταση στα γραφεία της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.
Η προθεσμία ξεκινά από την επομένη της ανάρτησης των αποτελεσμάτων στο Δήμο στον οποίο ανήκει ο ενδιαφερόμενος.
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο αρμόδιο γραφείο της Δ.Α.Ο.Κ. Πρέβεζας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.