Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Αύριο 25 Απριλίου στην Άρτα η παρουσίαση του "καλαθιού" της Περιφέρειας Ηπείρου.

Αύριο 25 Απριλίου 2012 και ώρα 19:00 θα γίνει στην Άρτα ανοικτή συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής Διαβούλευσης, στην οποία θα γίνει η παρουσίαση του "καλαθιού" της Περιφέρειας Ηπείρου. Η πρόσκληση που έδωσε στη δημοσιότητα το Γραφείο του Περιφερειάρχη έχει ως εξής:

                                        Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Σας καλούμε, στη Συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής Διαβούλευσης, που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο «ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ», στην ΄Αρτα, την Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012 και ώρα 19:00 μμ.

Θέμα της Συνεδρίασης: «Το Καλάθι των Αγροτικών Προϊόντων της Περιφέρειας Ηπείρου – Δημιουργία και Προώθηση». Η εισήγηση του θέματος, όπως εγκρίθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, με την υπ’ αριθ. πρωτ. 4/13/09.04.2012 απόφαση, είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ηπείρου (http://www.php.gov.gr), για Διαβούλευση και για γνώση του περιεχομένου της.

Σημείωση: α. Για οποιοδήποτε θέμα, όσον αφορά στην ως άνω Συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής Διαβούλευσης, για το συζητούμενο θέμα (όπως κατάθεση εισηγήσεων, παρατηρήσεων των φορέων και πολιτών, που μετέχουν στην ΠΕΔ κλπ), μπορείτε να απευθυνθείτε στην Περιφέρεια Ηπείρου, στο γραφείο 212, τηλ. 26510.87 212, email: v.kostadima@php.gov.gr υπεύθυνη γραμματειακής στήριξης κ.Βασιλική Κωσταδήμα.

β. Η Συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής Διαβούλευσης είναι ανοικτή και μπορεί να την παρακολουθήσει όποιος επιθυμεί.

Λήψη πρόσκλησης
 

                                                       Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

                                                          ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝHΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.