Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2012

Ημερίδα εκτροφής σαλιγκαριών από την Helix Hellas στις 21 Ιουλίου στην Πρέβεζα.

H εταιρεία Helix Hellas διοργανώνει το Σάββατο 21 Ιουλίου και ώρα 10:00 π.μ. στο ξενοδοχείο "Μαργαρώνα" ημερίδα για την εκτροφή των σαλιγκαριών. Η σαλιγκαροτροφία αποτελεί έναν από τους γρήγορα αναπτυσσόμενους κλάδους της αγροτικής παραγωγής και στην περιοχή μας, αφού ήδη η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας αριθμεί περί τις 10 μονάδες εκτροφής (ενώ άλλες 5 βρίσκονται σε διαδικασία κατασκευής), με συνολική έκταση περί τα 70 στρέμματα και δυναμικότητα 450.000 γεννήτορες. 
Για το λόγο αυτό το ενδιαφέρον για την ημερίδα αναμένεται μεγάλο.
Παραθέτουμε παρακάτω την πλήρη αφίσα της Helix για την εκδήλωση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου