Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012

Έναν (1) γεωπόνο τομεάρχη Δακοκτονίας θα προσλάβει η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πρέβεζας. Μέχρι τις 25 Ιουλίου οι αιτήσεις.

Έναν (1) γεωπόνο για το πρόγραμμα Δακοκτονίας 2012 πρόκειται να προσλάβει η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πρέβεζας. Η σύμβαση θα είναι διάρκειας 4 μηνών περίπου (από την υπογραφή της σύμβασης και μέχρι 30-11-2012) και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο Γεωπόνου ΑΕΙ και δίπλωμα οδήγησης ερασιτεχνικής κατηγορίας.
Η κατάταξη των υποψηφίων θα γίνει με τη μοριοδότηση μίας σειράς κριτηρίων που είναι: χρόνος ανεργίας, πολυτεκνία, αριθμός ανήλικων τέκνων, αριθμός τέκνων μονογονεϊκής οικογένειας, βαθμός τίτλου σπουδών και εμπειρία.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους από την Δευτέρα 16 μέχρι και την Τετάρτη 25 Ιουλίου στα γραφεία της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Λ. Ειρήνης 65, 3ος όροφος.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 26820 24768 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου