Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ   

 

 

 

 

Ζητείται γεωπόνος από την εταιρεία ANTHESIS 

Από την εταιρεία ANTHESIS Ε.Π.Ε, ζητείται γεωπόνος φυτικής παραγωγής ΑΕΙ, με γνώση στην Ολοκληρωμένη Φυτοπροστασία και Εξειδικευμένη Θρέψη, για τη στελέχωση του τμήματος προμηθειών-τεχνικό. Έδρα Αθήνα.

Απαραίτητα προσόντα:

  • Eργασιακή εμπειρία 3 ετών σε ανάλογη θέση

  • Άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας

  • Άριστη γνώση Η/Υ

  • Ανεπτυγμένη ικανότητα επικοινωνίας και οργάνωσης.

Αποστολή βιογραφικών στο: m.kourtoglou@anthesis.gr

Η εταιρία AGRIPRO OE αναζητά γεωπόνο 

Η εταιρία AGRIPRO OE αναζητά γεωπόνο, για το τμήμα πωλήσεων με έδρα τη Θεσσαλία και περιοχή ευθύνης, Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα. Αποστολή των Βιογραφικών στο email: hr.agripro@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα...