Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

PHOTO GALLERY

ΑΜΠΕΛΙ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ


Στη σελίδα αυτή ανεβάζουμε επιλεγμένες δικές μας φωτογραφίες από φυτοπαθολογικά, εντομολογικά και άλλα προβλήματα και αποκλειστικά από καλλιέργειες του Νομού Πρέβεζας.
Οι φωτογραφίες είναι χωρισμένες σε ενότητες.
Κλικάροντας πάνω στην κάθε ενότητα μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες της ενότητας και στη συνέχεια κλικάροντας στην κάθε φωτογραφία ξεχωριστά μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες (περιγραφή, λεζάντα κλπ.).
Οι φωτογραφίες είναι προς το παρόν λίγες, αλλά σκοπός μας είναι η συλλογή να εμπλουτίζεται συνεχώς και φιλοδοξούμε να αποτελέσει κάποτε ένα σοβαρό διαδικτυακό βοήθημα για κάθε ενδιαφερόμενο.


  
ΔΑΚΟΣ (Dacus oleae)

ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΚΑΘΑΡΙ ΤΩΝ ΦΟΙΝΙΚΟΕΙΔΩΝ (Rhynchophorus ferrugineus)

ΤΟΜΑΤΑ

ΔΕΝΔΡΩΔΕΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΛΟΙΠΑ ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ

ΠΑΤΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου