Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Στο γήπεδο από το Σάββατο η λαϊκή αγορά της Πρέβεζας.

Όπως είχαμε επισημάνει και σε παλιότερη ανάρτησή μας, η Λαϊκή Αγορά των Νέων Αγροτών χρειαζόταν έναν χώρο μέσα στην πόλη για εδραιωθεί και  να γίνει περισσότερη προσβάσιμη για τους καταναλωτές.
Η Ένωση Νέων Αγροτών Πρέβεζας έδωσε στη δημοσιότητα το παρακάτω δελτίο τύπου, κάνοντας ένα καλό βήμα προς την κατεύθυνση αυτή:

Η Ένωση Νέων Αγροτών Πρέβεζας ανακοινώνει ότι η λειτουργία της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ (λαϊκή παραγωγών) της 28/7/2012 από 6:30 έως 13:00 θα γίνει στην οδό Κ. Τζαβέλα πίσω από το δημοτικό στάδιο Πρέβεζας . Παράλληλα ύστερα από την επιτυχημένη λειτουργία της αγροτικής αγοράς από τις 16/6/12 έως και σήμερα υπό την εποπτεία της Ε.Ν.Α. Πρέβεζας στην λεωφόρο Ιωαννίνων 354 και ύστερα από την απαίτηση των δημοτών της Πρέβεζας να γίνεται η αγορά αγροτών μέσα στην πόλη θωρήσαμε αναγκαία την μεταφορά της αγροτικής αγοράς.

Επίσης είναι η κατάλληλη ώρα οι παραγωγοί να δημιουργήσουν σύλλογο παραγωγών αγροτικής αγοράς και ανάδειξη νέου Δ.Σ. το οποίο θα είναι υπεύθυνο για την εποπτεία αλλά και την καλύτερη λειτουργία της .

Η Ε.Ν.Α. Πρέβεζας ολοκληρώνει την επιτυχημένη προσπάθεια της μέσα στα πλαίσια της δράσης της και ελπίζει ότι η αγροτική αγορά που δημιούργησε να συνεχίσει ως θεσμός στην πόλη μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.