Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

"Αγροτική Επιχειρηματικότητα" και "Προοπτικές της ελιάς" σήμερα 24 και αύριο 25 Ιουλίου στην Άρτα.

Δύο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις διοργανώνει το ΤΕΙ Ηπείρου, σήμερα 24 και αύριο 25 Ιουλίου, στην Άρτα.
Η πρώτη γίνεται σήμερα 24 Ιουλίου στις 18:30 στο κτίριο του Επιμελητήριου Άρτας και έχει θέμα: «Οι προοπτικές των επιχειρήσεων αγροτικών προϊόντων και τροφίμων».
Η δεύτερη αύριο 25 Ιουλίου στις 10:30 στο κτίριο της κεντρικής βιβλιοθήκης του ΤΕΙ Άρτας, και έχει θέμα: "Οι προοπτικές του τομέα της ελιάς στην περιοχή της Άρτας".
Και οι δύο εκδηλώσεις διοργανώνονται στα πλαίσια ευρωπαϊκών προγραμμάτων συνεργασίας, στα οποία συμμετέχει το ΤΕΙ Ηπείρου.
Η εκδήλωση για την "αγροτική επιχειρηματικότητα" γίνεται στα πλαίσια υλοποίησης του έργου :«INNOVA NET International centre of competences for Innovation in the Mediterranean countries» (www.innova-net.eu) που υλοποιείται στα πλαίσια του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ 2007-2013.
Η εκδήλωση για τις "προοπτικές της ελιάς" γίνεται στα πλαίσια υλοποίησης του έργου: "Towards a Common Quality Control and Food Chain Traceability System for the Greek - Italian Primary Sector of Activity - AGROQUALITY".

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε τις προσκλήσεις και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:




"Προοπτικές της ελιάς" ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.