Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012

Ο Φορέας Διαχείρισης Υγροτόπων Αμβρακικού θα προσλάβει πέντε άτομα με δωδεκάμηνη σύμβαση. Μέχρι 20 Ιουλίου οι αιτήσεις.

Ο Φορέας Διαχείρισης Υγροτόπων Αμβρακικού δημοσίευσε προκήρυξη για την πρόσληψη πέντε (5) ατόμων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου.
Οι ζητούμενες ειδικότητες είναι 1 Γεωπόνος ΠΕ Φυτικής Παραγωγής, 1 Χημικός Μηχανικός ΠΕ, 1 πτυχιούχος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ΠΕ και 2 Επόπτες Θαλάσσιας Περιοχής ΔΕ.
Οι προσλήψεις θα γίνουν στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης                      "Προστασία και Διατήρηση της Βιοποικιλότητας του Εθνικού Πάρκου Υγροτόπων Αμβρακικού" που έχει ενταχθεί στο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» (Άξονας 9 – “Προστασία Φυσικού Περιβάλλοντος και Βιοποικιλότητας”) του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ), 2007-2013, και οι συμβάσεις θα είναι δωδεκάμηνες με δυνατότητα παράτασης μέχρι τη λήξη του προγράμματος.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 20 Ιουλίου 2012.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται είτε αυτοπροσώπως είτε με εξουσιοδότηση είτε με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Πρώην Δημαρχείο Φιλοθέης, 47 042, Φιλοθέη Άρτας, (υπόψη κας Κρανιώτη Θεοδώρας), τηλ. επικοινωνίας 26810 71919.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου