Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Κυριακή, 15 Ιουλίου 2012

Συνάντηση-συζήτηση της Ένωσης Νέων Αγροτών Πρέβεζας, την Τρίτη 24 Ιουλίου στο Λούρο.

 Η Ένωση Νέων Αγροτών Πρέβεζας διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση-συζήτηση στο Λούρο Πρέβεζας, την Τρίτη 24-7-2012, με θέματα: Τυροκόμηση από μικρούς παραγωγούς, Αγροτουρισμός,  Αγροτική Επιχειρηματικότητα.
Το σχετικό Δελτίο Τύπου έχει ως εξής:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση-συζήτηση για Νέους Αγρότες, και όχι μόνο.
Λούρος 24/7/2012
Θέματα: Τυροκόμηση από μικρούς κτηνοτρόφους, Αγροτουρισμός και Αγροτική επιχειρηματικότητα.

Η ΕΝΑ Πρέβεζας διοργανώνει την Τρίτη, 24/7/2012 στις 12.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Δ.Ε Λούρου συνάντηση-συζήτηση για Νέους Αγρότες, και όχι μόνο, με κύριο προσανατολισμό στην τυροκόμηση από μικρούς κτηνοτρόφους, τον αγροτουρισμό και την αγροτική επιχειρηματικότητα.
Τα θέματα θα προσεγγίσουν οι εισηγητές :
1)Της τυροκόμησης από μικρούς κτηνοτρόφους με την εισήγηση του κ. Δημήτριου Ρουκά (ζωοτέχνη)

2)Τον Αγροτουρισμό και τα Δημοπρατήρια με την εισήγηση του κ Ιωάννη Γκλαβάκη (τέως ευρωβουλευτή )

3)Την αγροτική επιχειρηματικότητα θα παρουσιάσει ο κ. Δημήτριος Μιχαηλίδης (τεχνικός σύμβουλος της Πανελληνίας Ένωσης Νέων Αγροτών Π.Ε.Ν.Α)


Κινητό: 6974111252
Email: enaprevezas @yahoo.gr
Facebook: ena nomou prevezas
ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ blogspot .com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου