Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

Οι εκλογές στο Σωματείο Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων.
Από το Σωματείο Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηπείρου-Λευκάδας λάβαμε την παρακάτω Ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκαν εκλογές στο Σωματείο Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηπείρου.

Με αυξημένη συμμετοχή σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στο Σωματείο Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηπείρου. Στις εκλογές συμμετείχε το 75% των εγγεγραμμένων μελών. Η αυξημένη συμμετοχή των συναδέλφων δημιουργεί νέες απαιτήσεις στην οργάνωση του αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες και τα δικαιώματα μας και τον συντονισμό των αγώνων σε αγωνιστική κατεύθυνση κόντρα στον εργοδοτικό, κυβερνητικό και εκφυλισμένο συνδικαλισμό. 

 Εκλέχτηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο , 3 αντιπρόσωποι στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας από 2 (έδρα του σωματείου) και 6 αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων από 4.

Τις επόμενες ημέρες θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο ΔΣ, θα αποφασίσει πρόγραμμα δράσης και θα οργανώσει συνελεύσεις των σωματειακών επιτροπών σε Γιάννενα, Πρέβεζα και Άρτα.Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου