Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016

Η κοπή της πίτας του Συλλόγου Γεωπόνων Πρέβεζας.

Με επιτυχία έγινε και φέτος στο μεζεδοπωλείο "ΤΕΞΑΣ" η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Γεωπόνων Πρέβεζας.


Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Την εκδήλωση "κάλυψαν" μουσικά ο συνάδελφος Σπύρος Τουμανίδης με το ερασιτεχνικό μουσικό του σχήμα, και βέβαια τους ευχαριστούμε θερμά. 
Τις πρώτες πρωινές ώρες το έργο της ορχήστρας έσπευσαν να ...συνδράμουν κάποιοι από τους συναδέλφους, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες που ακολουθούν. Ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου