Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016

Ο Σύλλογος Γεωπόνων Πρέβεζας συμμετέχει στη γενική απεργία της 4ης Φλεβάρη.

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου ο Σύλλογος Γεωπόνων Πρέβεζας στηρίζει και συμμετέχει στη γενική απεργία της Πέμπτης 4 Φλεβάρη. 
Η σχετική Ανακοίνωση έχει ως εξής: 

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

 ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση αυξάνει υπέρμετρα τις ασφαλιστικές εισφορές και το χρόνο ασφάλισης με ανταπόδοση μια αβέβαιη σύνταξη βέβαιας πείνας. Οι επιπτώσεις θα είναι δραματικές, θα πλήξει περαιτέρω τον παραγωγικό ιστό της χώρας απειλώντας άμεσα τη βιωσιμότητα των αγροτών και των μικρών καταστημάτων και επιχειρήσεων.

Βιώσιμη λύση στο ασφαλιστικό δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς:
1. Επιστροφή των αποθεματικών των ταμείων που καταχράστηκαν οι διορισμένες διοικήσεις τους και το ίδιο το κράτος. 
2. Ριζική αντιμετώπιση της ανεργίας που έχει τραγικές και πολύπλευρες συνέπειες για όλη την κοινωνία. 
3. Καταπολέμηση της εισφοροδιαφυγής σε όλα τα επίπεδα.ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ

ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 4ΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.


ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου