Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Με διαγωνισμό θα γίνει φέτος η ανάρτηση παγίδων για τη Δακοκτονία. Απαραίτητο προσόν το πτυχίο Γεωπόνου ή Τεχνολόγου Φυτικής Παραγωγής.

Με διαφορετικό τρόπο θα γίνει φέτος η ανάθεση της ανάρτησης των παγίδων για τις ανάγκες του προγράμματος Δακοκτονίας. Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αποφάσισε την ανάθεση της όλης διαδικασίας σε εργολάβο, ο οποίος θα επιλεγεί από κάθε Περιφερειακή Ενότητα κατόπιν διαγωνισμού.
Να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι και πέρυσι για τις ανάγκες του προγράμματος γινόταν απευθείας πρόσληψη εποχικού προσωπικού (παγιδοθετών) από κάθε Περιφερειακή Ενότητα. Φέτος θα γίνει ανάδειξη εργολάβου με διαγωνισμό, με κριτήριο την χαμηλότερη προσφερόμενη τιμή ανά παγίδα, με την ανώτατη τιμή να έχει καθοριστεί από το ΥΠ.Α.Α.Τ. κοντά στα 30 Ευρώ/παγίδα, χωρίς Φ.Π.Α. Υπολογίζεται ότι στην Π.Ε. Πρέβεζας θα αναρτηθούν 700-800 παγίδες, επομένως ο σχετικός προϋπολογισμός θα είναι της τάξης των 21.000-24.000 Ευρώ.
Να σημειώσουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου Γεωπόνου ή Τεχνολόγου Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής ή να απασχολούν άτομο με τα παραπάνω πτυχία, με σύμβαση πλήρους απασχόλησης, για το χρονικό διάστημα από 15/6 έως 31/10.
Η σχετική προκήρυξη αναμένεται από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πρέβεζας εντός του Απριλίου.
Περισσότερες λεπτομέρειες (καθώς και ολόκληρη την προκήρυξη) θα δημοσιεύσουμε αμέσως μόλις η προκήρυξη δοθεί στην δημοσιότητα από την Δ.Α.Ο.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.