Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Την Τετάρτη 24 Απριλίου θα γίνει στη Γλυκή η ημερίδα για την ασθένεια των πλατάνων.

Την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 7:30 μ.μ. θα γίνει τελικά στη Γλυκή Θεσπρωτίας η ενημερωτική ημερίδα για την αντιμετώπιση της ασθένειας του μεταχρωματικού έλκους των πλατάνων. Η ημερίδα διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Δήμου Σουλίου και του Συλλόγου Γεωπόνων Πρέβεζας. 
Βασικός ομιλήτής της εκδήλωσης θα είναι ο Δρ. Παναγιώτης Τσόπελας, τακτικός ερευνητής του ΕΛ.Γ.Ο. "ΔΗΜΗΤΡΑ" (Ινστιτούτο Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων και Τεχνολογίας Δασικών Προϊόντων). 
Το Ινστιτούτο απέστειλε προς τις Διευθύνσεις Δασών Πρέβεζας και Θεσπρωτίας την παρακάτω επιστολή, η οποία κοινοποιήθηκε και στον Σύλλογό μας: 

Θέμα: "Αντιμετώπιση της ασθένειας του μεταχρωματικού έλκους του πλατάνου στον ποταμό Αχέροντα
Σχετ.: ΚΥΑ 119999/22-9-2004 (ΦΕΚ 1454 Β)

 Σας πληροφορούμε ότι στα πλαίσια του ερευνητικού προγράμματος "Αντιμετώπιση της ασθένειας του μεταχρωματικού έλκους του πλατάνου στον ελληνικό χώρο", το οποίο χρηματοδοτείται από το πράσινο ταμείο του ΥΠΕΚΑ, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη επιστημονικού προσωπικού του Ινστιτούτου μας από 22 έως 26 Απριλίου 2013, στην περιοχή του Δήμου Σουλίου Θεσπρωτίας. Σε συνεργασία με το Δήμο Σουλίου θα παραγματοποιηθούν εργασίες που σχετίζονται με την αντιμετώπιση της ασθένειας, σύμφωνα με αυτά που ορίζει η ανωτέρω σχετική Κ.Υ.Α. 
Την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 7:30 θα συμμετέχουμε σε ημερίδα που θα πραγματοποιηθέι στο κέντρο "Αχέροντας" στη Γλυκή του Δήμου Σουλίου (δίπλα στο ποτάμι), με θέμα την ασθένεια του μεταχρωματικού έλκους του πλατάνου και τους τρόπους αντιμετώπισής της. Η ημερίδα διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Δήμου Σουλίου και του Συλλόγου Γεωπόνων Πρέβεζας. 
Παρακαλούμε όπως συνεργαστείτε μαζί μας στις εργασίες αντιμετώπισης της ασθένειας. 

                                Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 

                        Δρ Παναγιώτης Τσόπελας Τακτικός Ερευνητής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.