Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Τρίτη, 14 Μαΐου 2013

Αύριο Τετάρτη 15 Μαΐου θα γίνουν οι εκλογές της ΠΕΓΔΥ στην Περιφέρεια.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΓΔΥ, οι εκλογές ορίστηκαν για μεν την Περιφέρεια την Τετάρτη 15 Μαΐου 2013, για δε την Αθήνα την Τετάρτη 29 Μαΐου 2013. 
Τα μέλη της ΠΕΓΔΥ του Ν. Πρέβεζας θα ψηφίσουν στα γραφεία της Δ.Α.Ο.Κ. Άρτας, λόγω μη συγκρότησης Περιφερειακού Συμβουλίου στην Πρέβεζα. 
Απαραίτητη για την ψηφοφορία η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και βιβλιαρίου υγείας, καθώς και η οικονομική τακτοποίηση του ψηφοφόρου.
 Όσοι από τους συναδέλφους μέλη της ΠΕΓΔΥ δεν ψηφίσουν αύριο στην Άρτα, έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν την Τετάρτη 29 Μαΐου στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου