Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013

Μία ακόμα παράταση (15 Ιανουαρίου 2014) στην προθεμία για άδειες χρήσης νερού.

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής πιστό στην ...παράδοση έδωσε άλλη μία εφτάμηνη παράταση στην προθεσμία για την αδειοδότηση υφιστάμενων γεωτρήσεων και πηγαδιών. Η προθεσμία που έληγε  στις 15 Ιουνίου 2013 παρατείνεται μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2014.
Φαίνεται ότι η ανταπόκριση των ενδιαφερομένων είναι πολύ κάτω του αναμενόμενου και τα συναρμόδια υπουργεία μη έχοντας τη δυνατότητα και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς να καταγράψουν την υφιστάμενη κατάσταση στο θέμα της χρήσης νερού, πηγαίνουν από παράταση σε παράταση.


Παλιότερο άρθρο μας για τη διαδικασία και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη ΚΥΑ για την παράταση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου