Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2012

Οι εκλογές του Συλλόγου Γεωπόνων Πρέβεζας και τα αποτελέσματα.


Πραγματοποιήθηκαν σήμερα 9-12-2012 οι εκλογές του Συλλόγου Γεωπόνων Πρέβεζας για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και αντιπροσώπων στην Π.Ο.Σ.Γ.

Τα αποτελέσματα της φηφοφορίας έχουν ως εξής:


ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1.    ΑΡΕΤΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ             20                   

2.    ΓΑΤΣΙΟΣ ΤΑΣΟΣ                    29

3.    ΙΩΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΣ                    8

4.    ΚΑΤΩΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ    7

5.    ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΘΟΔΩΡΟΣ       13

6.    ΝΑΝΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ                20

7.    ΠΑΝΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ               13

8.    ΦΑΤΟΥΡΟΣ ΝΙΚΟΣ                11

9.    ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΑΝΙΑ    6        

10.  ΛΙΟΝΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ                 8


ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΟΣΓ 

1.    ΓΑΤΣΙΟΣ ΤΑΣΟΣ                    20

2.    ΝΑΝΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ               16


ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

1.    ΤΣΑΠΑΡΑΣ ΑΛΕΞΗΣ             27

2.    ΚΟΥΜΠΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ        12

3.    ΝΤΟΝΤΟΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ  17

Εκλέγονται στο (επταμελές) Διοικητικό Συμβούλιο οι: Τάσος Γάτσιος, Κώστας Αρετάκης, Βαγγέλης Νάνος, Θεόδωρος Κορωναίος, Μπάμπης Πάνης, Νίκος Φατούρος και Νίκος Ιωάννου (με κλήρωση καθώς ισοψήφισε με τον Σπύρο Λιόντο).

Ψήφισαν συνολικά 37 μέλη του Συλλόγου.

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια σε όλους! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στους συναδέλφους και καλή επιτυχία στο έργο τους. Θα ήθελα όμως να αναφέρω οτι είναι πάρα πολύ λυπηρό να μην υπάρχει γυναικεία αντιπροσώπευση στο νέο ΔΣ, σε μια εποχή όπου οι γυναίκες γεωπόνοι ,σπάζοντας τα ταμπού, καταλαμβάνουν θέσεις τόσο στον ιδιωτικό τομέα(με πολύ δυσκολία βέβαια ,λόγω του "ρατσισμού" που υπάρχει απο τις εταιρείες) όσο και στον τομέα της επιχειρηματικότητας όπου εκεί πάλι έχουν να αντιμετωπίσουν ,ακόμα ,απαρχαιωμένες νοοτροπίες εκ μέρους των παραγωγών. Η αντιπροσώπευση των γυναικών γεωπόνων σε συλλογικά όργανα είναι επιβεβλημένη και γι΄αυτό το λόγο θα πρέπει να ληφθούν μέτρα (όπως π.χ. ποσόστωση) από το νέο ΔΣ.

    Φιλικά
    Ντούσκα Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή