Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

Σεμινάριο απεντομώσεων στη Θεσσαλονίκη από το Γεωπονικό Σύλλογο Μακεδονίας-Θράκης.


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η     Σ Ε Μ Ι Ν Α Ρ Ι Ο Υ


Ο ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ:


 ‘’ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ- ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ

ΠΕΡΙΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ’’


την Παρασκευή /Σάββατο /Κυριακή, 14, 15 και 16 Δεκεμβρίου  2012 στη Θεσσαλονίκη.

Εκπαιδευτές στο ως άνω σεμινάριο θα είναι Πανεπιστημιακοί Καθηγητές, στελέχη Υπουργείων & Ερευνητικών Ιδρυμάτων και αναγνωρισμένοι Ειδικοί Επιστήμονες του κλάδου .


Το σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο που δραστηριοποιείται ή πρόκειται να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στα υπόψη αντικείμενα (γεωπόνοι, τεχνολόγοι γεωπονίας, χημικοί, χημικοί μηχανικοί, επόπτες δημόσιας υγείας κα).

Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στις εφαρμογές και στην επαγγελματική ενημέρωση των εκπαιδευομένων, με  αναφορά και σε «νέο υλικό ενημέρωσης» που αφορά το χώρο των απεντομώσεων. Τα αντικείμενα του σεμιναρίου σχετίζονται με:


·        την αντιμετώπιση όλων των κατηγοριών των ζωικών εχθρών στο αστικό και περιαστικό περιβάλλον (έντομα, ακάρεα, τρωκτικά κα)

·        τη νομοθεσία που διέπει τις απεντομώσεις, τις μυοκτονίες και τις απολυμάνσεις

·        την αντιμετώπιση των κυριοτέρων εντομολογικών εχθρών στο αστικό πράσινο

·        την πρακτική εφαρμογή πάνω σε νέες μεθόδους αντιμετώπισης ζωικών εχθρών δημόσιας υγείας σε κατοικημένους χώρους, χώρους επεξεργασίας τροφίμων, ευρείες περιαστικές περιοχές κα.


Διευκρινήσεις :


- Το σεμινάριο, διάρκειας 26 ωρών, θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της

 βιβλιοθήκης της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής, στη Θεσσαλονίκη.- Στους εκπαιδευόμενους θα χορηγηθεί έντυπο και ψηφιακό υλικό καθώς

     και βεβαίωση επιτυχούς συμμετοχής στο σεμινάριο.-Το δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο ανέρχεται σε 250 Ευρώ ανά

    εκπαιδευόμενο. Ωστόσο υπάρχει μείωση αυτού του ποσού για:    1 - τα τακτοποιημένα μέλη & συνδρομητές του συλλόγου, (κατά            30 €)         (Όσοι τακτοποίησαν τη συνδρομή του 2012)

     2- τα άνεργα μέλη & συνδρομητές του συλλόγου, (κατά 20 €)

         (Βεβαιώνεται με φωτοτυπία της κάρτας ανεργίας)

 3- όσους παρακολούθησαν προηγούμενο σεμινάριο απεντομώσεων από το σύλλογο (κατά 50 €).-Σειρά προτεραιότητας έχουν όσοι είναι μέλη ή συνδρομητές του συλλόγου, οι οποίοι στη συνέχεια κατατάσσονται με βάση την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησής τους. Ωστόσο η συμμετοχή τους κατοχυρώνεται με την άμεση κατάθεση των χρημάτων, (ώστε να υπάρχει χρόνος για τις απαιτούμενες ενέργειες πραγματοποίησης του σεμιναρίου).


-Η κατάθεση γίνεται σε λογαριασμό του ΓΣΜ-Θ,

στην Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος (ΑΤΕ) με αριθμό 4020400303387

       ΠΡΟΣΟΧΗ:

-Να δώσετε το όνομά σας ως καταθέτης


-Να  κρατήσετε για κάθε ενδεχόμενο την πρωτότυπη απόδειξη


α μας στείλετε την απόδειξη πληρωμής, με φαξ (γράφοντας και χειρόγραφα το όνομά σας) στο 2310-272036, είτε με email: geoponia@otenet.grΓια περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Γεωπονικού Συλλόγου Μακεδονίας Θράκης, Βενιζέλου 64 / 5ος όροφος.

Τηλέφωνο & φαξ 2310-272.036 και εκτάκτως στο κινητό 6944770568.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.


Δείτε εδώ την αφίσα του σεμιναρίου

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του σεμιναρίου

Δείτε εδώ την αίτηση συμμετοχής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου