Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

Γενική Συνέλευση σήμερα 5 Δεκεμβρίου του Συλλόγου Γεωπόνων Πρέβεζας και εκλογές την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου.

Γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση θα πραγματοποιήσει σήμερα 5 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 6:00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο, ο Σύλλογος Γεωπόνων Πρέβεζας.
Στον ίδιο χώρο θα γίνουν την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012 οι εκλογές του Συλλόγου για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και εκπροσώπων στην Π.Ο.Σ.Γ.
Οι εκλογές πραγματοποιούνται ταυτόχρονα και με τους υπόλοιπους Γεωπονικούς Συλλόγους της χώρας.

4 σχόλια:

 1. Ποιες ώρες θα διεξαχθεί η ψηφοφορία; και τι έγγραφα χρειάζεται να έχει κανείς μαζί του;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 11:00 το πρωί και θα διαρκέσει περίπου μέχρι τις 6:00 το απόγευμα (ανάλογα και με την προσέλευση).
  Η αστυνομική ταυτότητα είναι αρκετή, δεν χρειάζεται κάποιο άλλο έγγραφο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μέλη τα οποία δεν είναι εγγεγραμμένα στο Σύλλογο και θέλουν να εγγραφούν αρκεί η αστυνομική ταυτότητα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή