Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

Ανακοίνωση λειτουργίας παιδικών κατασκηνώσεων για παιδιά αγροτών και υπαλλήλων.


Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πρέβεζας δόθηκε στη δημοσιότητα  η παρακάτω Ανακοίνωση:


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ

    Σας ανακοινώνουμε την λειτουργία, για το έτος 2016, των παιδικών κατασκηνώσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, που βρίσκονται στο Σούνιο Αττικής. Η διαμονή των παιδιών θα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, εκτός των εξόδων των εισιτηρίων μετακίνησης από τον τόπο διαμονής τους μέχρι την Αθήνα.
   Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά αγροτών (γεωργών, κτηνοτρόφων, δασεργατών και ψαράδων) από όλη τη χώρα καθώς και υπαλλήλων του Υ.Π.Α.Α.Τ. (Κεντρικές & Αποκεντρωμένες Υπηρεσίες, Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ.) και των Δ.Α.Ο.Κ. των Αιρετών Περιφερειών, ηλικίας 7-15 χρόνων.

Οι κατασκηνωτικές περίοδοι είναι:
1) Από 21 Ιουνίου μέχρι 8 Ιουλίου
2) Από 10 Ιουλίου μέχρι 26 Ιουλίου
3) Από 28 Ιουλίου μέχρι 13 Αυγούστου

Οι αιτήσεις υποβάλλονται στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Πρέβεζας, μέχρι 09/06 (για α΄ περ.), 30/06 (για β΄ περ.) και 18/07 (για γ΄περ.).

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 26820-23897, κα Θ. Σταυροπούλου και κα Αθ. Κεσσίση.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι η παρούσα ανακοίνωση και τα υποδείγματα των αιτήσεων θα βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου www.minagric.gr.  


Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ


ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΓΕΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου