Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016

Ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πρέβεζας για επενδυτικά προγράμματα του Ε.Σ.Π.Α.


Μία ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση επενδυτικών προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, διοργανώνει το Επιμελητήριο Πρέβεζας, σήμερα Δευτέρα 21 Μαρτίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου. Δημοσιεύουμε παρακάτω ολόκληρη τη σχετική πρόσκληση, για κάθε ενδιαφερόμενο:


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
  
Το Επιμελητήριο Πρέβεζας προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους Επιχειρηματίες, Ελεύθερους Επαγγελματίες και Ανέργους που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά, στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει την

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 και ώρα 18:00
στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Πρέβεζας
(Δωδώνης 47, Πρέβεζα),

για την παρουσίαση των τεσσάρων νέων επενδυτικών Προγραμμάτων που προκηρύχθηκαν στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020», τα οποία είναι

1.   "Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών υφιστάμενων επιχειρήσεων με την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές"

2.  "Ενίσχυση τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών"

3.  "Νεοφυής Επιχειρηματικότητα"

4. "Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης".


Μετά από πρόσκληση που απηύθυνε το Επιμελητήριο Πρέβεζας  στην
«Διαχειριστική  Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων» και αποδεχόμενη αυτής, Στελέχη του Φορέα θα παρουσιάσουν τα προγράμματα και θα επιχειρήσουν να απαντήσουν σε τυχόν απορίες/ερωτήσεις του κοινού.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

Ιωάννης ΓιαμάςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου