Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. του Σωματείου Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων.Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του
Σωματείου Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηπείρου
τη Τρίτη 22/3.

Με θέματα

1) ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ.
Το ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα ομόφωνα.

Πρόεδρος: Νάνος Βαγγέλης
Αντιπρόεδρος: Καραγεώργος Λεωνίδας
Γραμματέας: Ιωάννου Νίκος
Ταμίας: Μπακόλας Δημήτρης
Μέλη : Βρατσίστας Γεώργιος, Πάνης Χαράλαμπος, Πουλιάνος Ηλίας

2) ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ
Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν άμεσα τρεις συσκέψεις σε Άρτα, Γιάννενα, Πρέβεζα με θέμα την κατάσταση στους χώρους δουλειάς και την προετοιμασία των κινητοποιήσεων για το ασφαλιστικό.

3) Αποφασίστηκε η συμμετοχή στο Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα το Σαββάτο 2/4 στα γραφεία του ΓΕΩΤΕΕ και η έκδοση αντιπολεμικής ανακοίνωσης αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και συμμετοχή σε κινητοποιήσεις αλληλεγγύης που θα διοργανωθούν από συνδικάτα και κινηματικές πρωτοβουλίες αλληλεγγύης.

Το  Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου