Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

Ευρεία σύσκεψη σήμερα 26-6-2013 των γεωπόνων της Ηπείρου για το θέμα της συνταγογράφησης.

Με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Γεωπόνων Νομού Ιωαννίνων διοργανώνεται σήμερα Τετάρτη 26-6-2013 στα Ιωάννινα, ευρεία σύσκεψη όλων των γεωπόνων της Ηπείρου με θέμα την εμπορία των φυτοπροστατευτικών προϊόντων και την προωθούμενη ρύθμιση του ΥΠ.Α.Α.Τ. για τη συνταγογράφηση. 
Το κείμενο που λάβαμε από το Σύνδεσμο Γεωπόνων Νομού Ιωαννίνων έχει ως εξής: 

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013 πραγματοποιήθηκε διευρυμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Γεωπόνων Νομού Ιωαννίνων με θέμα τη συζήτηση και τη διαμόρφωση πρότασης σχετικά με το προς ψήφιση νομοσχέδιο στο οποίο αναφέρεται η ύπαρξη «ασυμβίβαστου» στον γεωπόνο – καταστηματάρχη γεωργικών εφοδίων και τον συνταγογράφο των γεωργικών φαρμάκων. 
Δεδομένου ότι το θέμα της εμπορίας των φυτοπροστατευτικών προϊόντων είναι ένα κρίσιμο θέμα που αγγίζει όχι μόνο την ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα των παραγόμενων αγροτικών προϊόντων αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος, την ασφάλεια των τροφίμων και τελικά την ανθρώπινη υγεία, ο Σύνδεσμος Γεωπόνων Νομού Ιωαννίνων καλεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013 και ώρα 19:00 μ.μ. στην αίθουσα του ΓΕΩΤΕΕ Παραρτήματος Ηπείρου (Κοραή 4, 1ος Όροφος, Ιωάννινα) τους Συλλόγους Γεωπόνων καθώς και όλους τους γεωπόνους της Ηπείρου σε ευρεία συνάντηση προκειμένου να συζητήσουν το θέμα και να αποφασίσουν τη μορφή των περαιτέρω κινητοποιήσεών τους. 
Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τα μέλη σας για τη συνάντηση. 

 Για το ΔΣ 
Ο Πρόεδρος Χρήστος Ρούκος 

Να σημειώσουμε ότι στη σύσκεψη θα γίνει ενημέρωση των συναδέλφων από τον πρόεδρο της ΠΟΣΓ Δημήτρη Σοφολόγη και από τον πρόεδρο της ΠΟΣΕΓ Μάκη Ιακωβάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου