Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013

Στις 17 Ιουνίου ο επαναληπτικός διαγωνισμός για την ανάρτηση παγίδων δακοκτονίας στην Π.Ε. Πρέβεζας.

Στις 17 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός διαγωνισμός για την υλοποίηση του έργου : «Παροχή υπηρεσιών για τον έλεγχο των δακοπληθυσμών με τη μέθοδο της παγιδοθεσίας με παγίδες τύπου Mcphail στους ελαιώνες, στα πλαίσια του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2013 στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας»
Ο πρώτος διαγωνισμός που είχε γίνει στις 21 Μαΐου κηρύχτηκε άγονος.
Το έργο είναι προϋπολογισμού  24.596,43 € (με Φ.Π.Α.) και αφορά την ανάρτηση περίπου 700 παγίδων στην Π.Ε. Πρέβεζας και την παρακολούθηση των δακοπληθυσμών, για την εφαρμογή του προγράμματος δακοκτονίας 2013. 
Ολόκληρη τη διακήρυξη μπορείτε να δείτε ΕΔΩ
 Επισημαίνουμε ότι το πλήρες κείμενο της ως άνω διακήρυξης είναι διαθέσιμο και στο διαδίκτυο στο πρόγραμμα «Διαύγεια»(ΑΔΑ:ΒΕΧΩ7Λ9-ΥΛΟ) καθώς και στην ιστοσελίδα  της Π.Ε. Πρέβεζας www.preveza.gr.
        Επιπλέον οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να ζητήσουν την ως άνω διακήρυξη, συμπληρωματικές πληροφορίες ή σχετικά έγγραφα για τον διαγωνισμό, από τη Δ/νση Διοικητικού - Οικονομικού της Π.Ε. Πρέβεζας (Σπηλιάδου 8 -2ος Όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας: 26823 60291).
 

1 σχόλιο:

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΓΙΑ ΔΑΚΟΠΑΓΙΔΕΣ?ΠΟΣΟ ΜΑΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΟΦΟ.ΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 35000ΕΥΡΩ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΑΠΛΑ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝΕ.ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΡΕΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή