Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2013

Είκοσι (20) εργατοτεχνίτες θα προσλάβει η Δ.Α.Ο.Κ. Πρέβεζας για τις ανάγκες του προγράμματος Δακοκτονίας.

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πρέβεζας θα προχωρήσει στην πρόσληψη είκοσι (20) ατόμων εργατοτεχνικού προσωπικού (19 παγιδοθέτες και 1 εργάτης αποθήκης) για τις ανάγκες του προγράμματος Δακοκτονίας 2013. 
Μετά και τον 2ο διαγωνισμό για την ανάδειξη εργολάβου παγιδοθεσίας, ο οποίος έγινε στις 17 Ιουνίου και απέβη άγονος όπως και ο 1ος, το ΥΠ.Α.Α.Τ. ενέκρινε την άμεση πρόσληψη είκοσι πέντε (25) ατόμων εργατοτεχνικού προσωπικού από την Δ.Α.Ο.Κ. Πρέβεζας. Τελικά θα προσληφθούν είκοσι άτομα με δεδομένο και το γεγονός ότι η εφαρμογή του προγράμματος φέτος θα γίνει σε τρεις μόνο από τους πέντε τομείς του Νομού (οι άλλοι δύο τομείς εξαιρέθηκαν από το πρόγραμμα λόγω ακαρπίας). 
Η Ανακοίνωση για την πρόσληψη του προσωπικού πρόκειται να δοθεί στη δημοσιότητα τις αμέσως επόμενες μέρες, οπότε θα γίνει γνωστή και η (ολιγοήμερη) προθεσμία για την υποβολή των σχετικών αιτήσεων. 
Τα άτομα που θα προσληφθούν θα εκτελέσουν κατά μέσο όρο έξι (6) ημερομίσθια το μήνα για το χρονικό διάστημα από την πρόσληψή τους μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2013. 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απυθύνονται στη Δ.Α.Ο.Κ. Πρέβεζας στο τηλ. 26820 24768.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου