Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

Τρία μέλη του Συλλόγου Γεωπόνων Πρέβεζας υποψήφιοι στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Χαράλαμπος Πάνης
Βαγγέλης Νάνος
Μαρίνα Ντούσκα
 Τρία μέλη του Συλλόγου μας είναι στις λίστες των υποψηφίων βουλευτών στο Ν. Πρέβεζας. 
 Πρόκειται για τον Χαράλαμπο Πάνη, υποψήφιο με τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Βαγγέλη Νάνο, υποψήφιο με την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. και την Μαρίνα Ντούσκα, υποψήφια με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών. 
 Ο κ. Χαράλαμπος Πάνης είναι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γεωπόνων Πρέβεζας. Εργάζεται στον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. ως προϊστάμενος του γραφείου Πρέβεζας. Στις πρόσφατες Περιφερειακές εκλογές εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό "Ήπειρος Ανατροπής" της κας Όλγας Γεροβασίλη. 
Ο κ. Βαγγέλης Νάνος είναι επίσης μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρία λιπασμάτων και αγροτικών εφοδίων. Στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές ήταν υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας με το συνδυασμό «Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο» του κ. Νικόλαου Ζήκου. 
 Η κ. Μαρίνα Ντούσκα είναι μέλος του Συλλόγου μας και διατηρεί κατάστημα γεωργικών φαρμάκων και εφοδίων στην Πρέβεζα. Ήταν γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. μέχρι τις 3 Γενάρη οπότε και παραιτήθηκε ανακοινώνοντας την ένταξή της στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου