Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.
Από σήμερα (9/3/2016) ξεκινάμε την δημοσίευση (στο αριστερό side bar του ιστολογίου, στο πάνω μέρος) των Τεχνικών Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων για την Πρέβεζα, που ξεκίνησε να συντάσσει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, με βάση τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Πρέβεζα. Η αρχή γίνεται με το Τεχνικό Δελτίο Πατάτας (7-3-2016) και θα ακολουθήσουν Δελτία και για άλλες καλλιέργειες.

Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γεωπόνων Πρέβεζας στον Prisma 951 για το θέμα του γάλακτος και της "εργαλειοθήκης" του ΟΟΣΑ.

Το πολυνομοσχέδιο, στο οποίο περιλαμβάνονταν και οι επίμαχες ρυθμίσεις για το γάλα, υπερψηφίστηκε χθες το βράδυ από τη Βουλή. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γεωπόνων Πρέβεζας Αναστάσιος Γάτσιος μίλησε το απόγευμα της Παρασκευής 28 Μαρτίου στον Παναγιώτη Κουνιάκη και στον Prisma 951 για το θέμα του γάλακτος αλλά και για τις ρυθμίσεις που αφορούν το γιαούρτι και το ελαιόλαδο.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου