Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα Νέων Γεωργών την Παρασκευή 7 Μαρτίου στη Φιλιππιάδα.

Ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών 2014», διοργανώνουν από κοινού η Δ/νση Αγροτικών Υποθέσεων Ηπείρου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Πρέβεζας, ο Δήμος Ζηρού και ο Σύλλογος Γεωπόνων Πρέβεζας.
 Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 7 Μαρτίου και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζηρού, στη Φιλιππιάδα
Το πρόγραμμα «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» απευθύνεται σε νέους μέχρι 40 ετών που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν το επάγγελμα του αγρότη και να ενταχθούν σε αυτό, μέσω της παροχής κινήτρων προκειμένου να διευκολυνθεί η αρχική τους εγκατάσταση και η διαρθρωτική προσαρμογή των εκμεταλλεύσεων τους με την υποβολή επιχειρηματικού σχεδίου. 
Υπενθυμίζουμε προς όλους τους ενδιαφερόμενους ότι η περίοδος υποβολής των αιτήσεων για την τελευταία προκήρυξη ξεκινάει στις 18/3/2014 και τελειώνει στις 16/5/2014.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.